View workplaces, articles and jobs relevant for you:
 

Companies in focus


In focus this month


Oticon
People First is our commitment to empower people through insight and innovation. We develop, produce and market advanced hearing solutions.
Popularitet:
Niras A/S
NIRAS yder uvildig rådgivning inden for byggeri og industri, miljø, energi, infrastruktur, forsyning, GIS - geodata og automation, analyse og planlægning samt udviklingsbistand. Selv om vi overvejende er en ingeniørbaseret rådgivervirksomhed, har vi mange medarbejdere med en anden akademisk baggrund.
Popularitet:
Foss
FOSS develops rapid, reliable and dedicated analytical solutions for routine testing to allow for fast decisions on how to maximise value of production of agricultural food products.
Popularitet:


Popular among members


Maersk Group - A.P. Møller Mærsk
Maersk Group is a worldwide conglomerate operationg within shipping and energy.
Popularitet:
Aarhus Universitet (AU)
Aarhus Universitet blev grundlagt i 1928 og er i dag i den absolutte verdenselite på flere forskningsfelter. Aarhus Universitet (AU) er blandt verdens 10 bedste universiteter grundlagt inden for de seneste 100 år og har en lang tradition for partnerskaber med nogle af verdens bedste forskningsinstitutioner og universitetsnetværk.
Popularitet:
Nordea
Nordea is the largest financial services group in Northern Europe with leading positions within corporate, institutional, retail, and private banking.
Popularitet:
Accenture
Accenture is a global management consulting, technology services and outsourcing company
Popularitet:
Haldor Topsøe
Haldor Topsoe is a world leader in catalysis and surface science.
Popularitet:
Københavns Universitet (KU)
Københavns Universitets mål er at drive forskning af højeste kvalitet, at tilbyde forskningsbaseret uddannelse til det højeste akademiske niveau, og at formidle ny og klassisk viden til såvel videnskabelige miljøer som til det omgivende samfund.
Popularitet:
DI - Dansk Industri
DI er en arbejdsplads med høje faglige ambitioner og dygtige kolleger. Som medarbejder er du selv med til at skabe din karriere, fordi du får ansvar og medindflydelse hver dag.
Popularitet:
Netcompany A/S
Netcompany leverer forretningskritiske it-løsninger og rådgivning, der hjælper vores kunder med at opnå markante forretningsfordele i en digitaliseret verden. Samtidig hjælper vi vores kunder med at forvalte og drifte it-løsninger både hjemme og i skyen.
Popularitet:
NNIT A/S
IT advisory, development and operations with a strong focus on life sciences, finance, the public sector and large enterprises with equally high demands on quality and security.
Popularitet:
SKAT
SKAT har til opgave at sikre, at borgere og virksomheder betaler den korrekte skat inden for de rammer, politikerne sætter.
Popularitet: