Se virksomheder, artikler og job der er relevante for dig:
 

Bech-Bruun

I Bech-Bruun har du mulighed for at skabe en betydningsfuld karriere i en virksomhed med store ambitioner, forventninger og godt fællesskab. Uanset hvor du er i din karriere, understøtter vi din personlige og faglige udvikling, så du får mulighed for at udfolde dit talent.

Vi sikrer derfor de rette karriereveje og ønsker at realisere vores medarbejders karrieremål.
Hos os bliver du en del af en spændende international og erhvervsorienteret virksomhed, og du vil lære af nogle af branchens mest anerkendte og erfarne eksperter. Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor du vil blive udfordret og udvikle dig – både fagligt og personligt.

”At jeg fik mulighed for at starte min karriere herinde som stud. jur. har betydet utrolig meget for min udvikling. Jeg fik fra start meget ansvar og en unik mulighed for at arbejde sammen med de bedste inden for deres felt”, siger Armin Ocuz, advokatfuldmægtig i Bech-Bruun.

Med mere end 500 talentfulde medarbejdere og nogle af branchens mest anerkendte og erfarne eksperter skaber vi løsninger på tværs af fagområder. Vores mål er at styrke vores klienters forretning, så de opnår de bedste resultater. Det samme gælder vores medarbejdere.

Læs mere om en karriere i Bech-Bruun på www.bechbruun.com/karriere

Bech-Bruun

Gdanskgade 18, 2150 København Ø

Bech-Bruun er en markedsorienteret og specialiseret advokatvirksomhed. Vi servicerer et stort udsnit af dansk erhvervsliv, den offentlige sektor og globale virksomheder med en bred vifte af ydelser.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job