Se virksomheder, artikler og job der er relevante for dig:
 

BEC

I BEC’s graduateprogram får du en fastansættelse fra dag ét, og du får stor indflydelse på dine opgaver og din arbejdsdag. Du bliver del af et scrum team, hvor vi samarbejder i 14-dages-sprints med løbende leverancer. Samtidig deltager du i et seksmåneders læringsforløb sammen med et hold af graduates, og du får en erfaren mentor.

I hele læringsforløbet veksler vi mellem fælles interne undervisningsdage og ‘hands on’ i dit team. Undervisningen tager udgangspunkt i BEC’s it-udvikling, og vi kommer bredt omkring alt, hvad du skal vide om forretningen, platforme, databaser, kodesprog, agile metoder (Scrum) m.m. Vi er stolte af, at du vil blive undervist af tidligere graduates, der nu er ninjaer i BEC-viden.

Vil du skabe ny indsigt og viden med big data og predictive analysis?

Vil du omsætte store mængder af data til konkret viden med henblik på at skabe værdi for BEC’s kunder? Vil du fra dag ét arbejde med centrale opgaver, der direkte påvirker pengeinstitutterne? Data er i stigende grad nøglen til optimering af pengeinstitutternes forretning, og du kan være med til at udvikle fremtidens datadrevne finanssektor indefra.

Som BI consultant får du mulighed for at:

  • Udvikle BI-løsninger fra datakilde til anvendelsen hos kunden
  • Bidrage med teknisk og forretningsmæssig behovsafdækning af BI-projekter
  • Udvikle værktøjer til håndtering og kvalitetssikring af data
  • Analysere data for eksempelvis at optimere BI-platformens performance eller detektere hvidvask af penge.
  • Være med til at holde et stort og forretningskritisk enterprise BI-miljø i luften.
Nye digitale betalingsformer, innovative fintech-iværksættere, internationale betalingsteknologier, cybertrusler, robotteknologier, open banking, online investeringsløsninger, big data og kunstig intelligens er nogle af de mange teknologiske tendenser, der skyller ind over finanssektoren i de kommende år.

Er du nysgerrig på design, udvikling og optimering af it-løsninger?

Som software developer får du mulighed for at:

  • Være med til at fremtidssikre løsninger i henhold til tidssvarende compliance og teknologier
  • Afdække kundebehov og udarbejde samt udfordre løsningsforslag
  • Deltage i hele udviklingsprocessen – analyse, design, udvikling og test
  • Klargøre ny funktionalitet til produktion
  • Analysere og rette driftsfejl på eksisterende systemer.

Kan du se dig selv i BEC’s graduateprogram?

I februar tager vi imod ansøgninger til årets graduateprogram med start 1. august.

Hvis du går videre fra første samtale, inviterer vi dig til en graduateworkshop, hvor du vil få et bedre kendskab til BEC, se huset, og møde eventuelle kommende kollegaer. Samtidig vil du få lejlighed til at vise endnu mere af dig selv gennem forskellige typer af opgaver. Således at både du og vi har de bedste forudsætninger for at vurdere, om du og BEC er det helt rette match. Du vil senest ultimo maj få svar på, om du bliver en del af BEC’s graduateforløb.

BEC

Havsteensvej 4, 4000 Roskilde

BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank til en komplet capital markets-platform. Vi er 800+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden.

Vi har et graduateprogram for nyuddannede: Læs mere her

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Graduateprogram Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

Følg og udforsk