Se virksomheder, artikler og job der er relevante for dig:
 

ATP

Om ATP
ATP blev grundlagt i 1964 for at sikre danske pensionister et supplement til folkepensionen. I dag er vi et af Europas største pensionsselskaber med 5,2 mio. medlemmer og en pensionsformue på ca. 880 mia. kroner.

Med tiden har vi fået ansvar for en lang række opgaver for staten, kommunerne og arbejdsmarkedets parter, der betyder, at ATP i dag udbetaler velfærds- og sikringsydelser for mere end 290 mia. kroner om året. Det svarer til godt to ud af tre danske velfærdskroner.

Det er et ansvar, vi er betroet af samfundet. Og et ansvar, der forpligter ned i alle kroge af vores forretning. Danskernes tillid er noget, vi skal gøre os fortjent til hver dag, og det stiller store krav til ordentlighed, åbenhed og ikke mindst bæredygtighed i vores arbejde. Både i vores investeringer, vores organisation og ledelse.

Din Karriere. Danskernes tryghed
ATP handler om grundtryghed for danskerne. Det er et stort ansvar og derfor har vi samlet nogle af landets skarpeste hoveder til at løfte opgaven. Sammen arbejder vi for at gøre det så nemt og enkelt som muligt at være dansker. På den måde får alle udbetalt de rette ydelser, og vi skaber det højest mulige afkast på de investeringer, vi foretager med vores allesammens penge.

Vi er knapt 3.000 medarbejdere, og det er alt fra investeringseksperter og IT-arkitekter, til kunderådgivere, jurister, økonomer og dataspecialister. Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, udfordre og udvikle dig selv og de faglige fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at høj faglighed og engagerede medarbejdere er afgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

I ATP har vi både høje ambitioner, når det gælder faglighed, og når det handler om godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Vi tilbyder et arbejdsliv i balance. Det kræver en fleksibel organisation med plads til den enkelte - og det har vi. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde.

Når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, at vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af.

Studerende eller nyuddannet?
Vi har løbende ledige stillinger inden for mange forskellige fagområder og afdelinger på tværs af landet. For os er det altid et energiboost at få studerende og nyuddannede ind i ATP. Vores erfaring med at ansætte studerende og nyuddannede er, at de kommer med masser af lyst til at lære og ikke mindst med ny og relevant viden, der bidrager til værdiskabende løsninger. Samtidig forventer vi, at studerende og nyuddannede tager ansvar og bringer deres talent i spil og udvikler deres særlige kompetencer og potentiale, mens de er hos os. Hvis det lyder som noget for dig, så hold øje med ledige stillinger på atp.dk/karriere.

Vi tilbyder også et graduateprogram, hvor et hold af nyuddannede bliver en del af et særligt intensivt udviklingsforløb. Vores graduates ansættes i et specifikt forretningsområde, hvor de får ansvar for konkrete opgaver. Samtidig bliver de en del af et netværk af andre graduates og indgår i et fælles forløb med workshops, kurser og træning. Forløbet sikrer en intensiv indføring i ATP's organisation, kundeservice, metoder og værktøjer, ligesom den enkelte graduate får styrket det faglige og sociale netværk på tværs af organisationen. Der vil også være mulighed for at komme i feltarbejde i andre afdelinger, end den man er ansat i. Har du lyst til at kickstarte din karriere hos ATP, så hold øje med opstarter næste graduateprogram her.

ATP

Kongens Vænge 8, 3400 Hillerød

ATP er meget mere end pension. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark, da vi administrerer en lang række velfærds- og sikringsordninger, som er med til at sikre grundtryghed for de fleste.

Vi har et graduateprogram for nyuddannede: Læs mere her
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Graduateprogram Talentefterspørgsel Alle aktuelle job