Se virksomheder, artikler og job der er relevante for dig:
 

HR-chefens svar: NNIT A/S

gem til senere
del

Rekruttering på sociale medier

Har du eksempler på, hvad man kan gøre, hvis man gerne vil i kontakt med jer – feks. under studiet – og der ikke er en specifik stilling at søge?
Kig forbi os på de karrieremesser, hvor vi deltager. Vi inviterer også til åbent hus i løbet af foråret. Hvor og hvornår kan man bl.a. finde ud af ved at følge NNIT på Facebook. Vi har stort set hele tiden aktuelle ledige stillinger slået op på vores hjemmeside, så vi opfordrer først og fremmest til, at man holder øje der og sender en ansøgning, når det rigtige job bliver slået op. Vores database med uopfordrede ansøgninger kigger vi primært i, når vi ikke har modtaget en målrettet ansøgning fra den helt rigtige kandidat.
Hvordan kan man bedst bruge Facebook, LinkedIn og andre sociale medier til at få kontakt til jer og præsentere sig selv som en attraktiv medarbejder?
Den bedste måde at vise man er attraktiv er ved at skrive en vedkommende og interesseret ansøgning, når det rigtige job dukker op. Vi modtager kun uopfordrede ansøgninger, som bliver lagt direkte i vores CV-database på vores hjemmeside. Ansøgeren har altid mulighed for at logge ind og opdatere eller slette sin ansøgning. Vi kigger i databasen, hvis vi ikke har modtaget nok ansøgninger til en aktuel ledig stilling, som er slået op på vores hjemmeside. Vi slår både vores job op på LinkedIn, Facebook, vores website og diverse jobportaler. Så det er en god ide at følge os og på den måde få nyt om, hvad der rører sig.

CV

Hvordan bygger man bedst et godt CV op, når man er nyuddannet og ikke har så meget erhvervserfaring?
Vi vil gerne have et CV, hvor vi hurtigt kan få overblik over kronologien i din karriere (studenterjob) og uddannelse – gerne i omvendt kronologisk rækkefølge. Den grafiske opstilling skal lette læsningen og overblikket. CV’et skal være en demonstration af din ordenssans og evne til at prioritere.
Hvilke fejl begår kandidater ofte i et CV?
Det dårlige CV er rodet, uoverskueligt, for langt og indeholder irrelevante oplysninger.
Hvad er vigtigt at fremhæve for at vise, at erfaringer fra tidligere jobs samt studie gør én til en attraktiv medarbejder?
Dit CV bør give overblik over dine tidligere jobs og din uddannelse og dermed de vigtigste opgaver og udfordringer, du har løst. Hvis du har ydet en særlig indsats i frivilligt arbejde eller sport, er det også relevante oplysninger. I det gode CV er oplysningerne ikke bare remset op, men kort beskrevet, så de giver et indtryk af forløbet og det vigtige i karrieren. Nogle vælger også at skrive om deres personlighed, men det er ikke obligatorisk.

Jobsamtalen

Hvordan forbereder nyuddannede sig bedst til en jobsamtale?
Vær realistisk i din tilgang til opgaver, løn og muligheder. Vis de sider af dig, som er nødvendige for at få gang i karrieren: fx udadvendthed, virketrang, lyst til udfordringer og forandring.
Hvordan kan man som ansøger i samspil med ansøgning, CV og eventuelle tests bruge jobsamtalen til at vise, at man er den rette kandidat?
Sæt dig ind i, hvilket job du søger. Forklar, hvordan du vil udfylde stillingen, hvorfor du kan yde en særlig god indsats i netop dette job, og hvordan jobbet passer ind i din generelle karriereplan. Sæt dig desuden ind i, hvilken virksomhed du søger job hos. Det gør et godt indtryk, hvis du kender vores værdier og mål og kan forklare, hvordan du synes du passer ind i det billede.
Hvordan bruger I test i forbindelse med samtalen?
Vi bruger et personprofilværktøj til at skabe en dialog om ansøgerens personlighed. I NNIT bruger vi en internationalt anerkendt personlighedstest, som vores konsulenter naturligvis er certificerede i. Når du besvarer testen er det vigtigt at være tro mod sig selv. Husk, at det er i din interesse, at testen viser dine reelle personlige præferencer og profil. Hvis ikke du svarer ærligt på testen, risikerer du at blive forkert matchet op imod det job, du søger.

Mobilitet

Hvorfor er det værdifuldt for jer at ansætte medarbejdere, der tidligere har været i udlandet i forbindelse med job eller uddannelse?
Det er ikke et krav at man har læst eller arbejdet i udlandet inden ansættelse i NNIT. Men vi er en international virksomhed, hvor koncernsproget er engelsk, så du skal være indstillet på samarbejde med mange forskellige nationaliteter og via fx videokonference og Lync. Det skaber en interessant, udviklende og varieret hverdag.
Hvad skal man være opmærksom på, når man overvejer at flytte enten kommune eller over grænsen for et godt job?
Du skal naturligvis kun flytte efter et job, hvis du mener det er det rigtige for dig.
Hvordan hjælper I medarbejdere, der skal pendle langt til og fra arbejde hos jer, til en lettere hverdag?
Hvis du søger et job hos NNIT, går vi ud fra du har overvejet de logistiske udfordringer det evt. vil give dig i hverdagen, inden du takker ja. Vi tilbyder vores medarbejdere en fleksibel hverdag, men i nogle funktioner er der fx faste vagter der skal passes. Hvis man fx ønsker at arbejde hjemmefra i ny og næ, så skal det være efter aftale med din leder eller passet ind efter de opgaver, projektteams og kunder du arbejder for.

Internationale studerende og kandidater

As an international candidate applying for a job, what should one always remember when writing an application?
We do not have any specific requirements to international candidates applying for a job at NNIT. We expect all our candidates to send us a detailed CV and an application that shows your motivation, ambitions and why you are the right candidate for the job.

Arbejdsliv

Hvordan kan man som nyuddannet forhandle løn, ferier, frynsegoder og efteruddannelse, når man sidder til en samtale?
Det er naturligt at tage en diskussion om løn og forhold. Men i de fleste tilfælde kan en nyuddannet kun flytte lønniveauet, hvis vedkommende har en helt særlig erfaring. Arbejdsforholdene i en stor virksomhed som NNIT er langt hen ad vejen ens for alle.
Hvad kan man som ny medarbejder selv gøre for at få en god start i jeres virksomhed?
Fokusér på, hvordan du kan skabe succes i den nye kultur, du befinder dig i. Du skal ikke aflære det, du har lært på din uddannelse, men du skal bruge det på en ny måde. Markér dig, og vis, hvad du kan.
Hvordan arbejder I for, at medarbejdere med små børn kan få en karriere hos jer til at hænge sammen med familielivet?
I NNIT støtter vi dig i din karriere og her er plads til fleksibilitet. I nogle perioder af dit liv kan du sikkert gøre en ekstra indsats og i andre har du behov for at prioritere lidt anderledes afhængigt af hvor i livet du står. Så vi opfordrer vores medarbejdere til at overveje deres prioriteter, og vi forsøger at imødekomme den enkeltes behov. Det tror vi på skaber værdi for den enkelte og for vores forretning.

Ansøgningen

Har du tre bud på, hvad en rigtig god ansøgning skal indeholde?
Først og fremmest: Brug din tid på at lave et kort og præcist CV ledsaget af en inspirerende ansøgning. Det er facts og overskuelighed, der tæller. Når det er sagt, så er der forbavsende få, der gør noget ud af det grafiske udtryk. Du behøver bestemt ikke få en designer til at layoute din ansøgning, men lidt ekstra omhu i opsætningen kan gøre din ansøgning mere appellerende og give bedre overblik over CV’et.
Hvilke fejl begår kandidater ofte i ansøgninger?
Mange fokuserer for meget på, hvorfor stillingen er interessant for ansøgeren – og ikke hvorfor ansøgeren er interessant i stillingen. Det er selvfølgelig dejligt med en motiveret medarbejder, men vi er i første omgang mere interesserede i, hvorfor du er den oplagte kandidat til stillingen. Og så er der jo klassikeren med standardansøgninger, hvor ansøgeren ikke har fået fjernet navnet på den forrige virksomhed, de har søgt hos. Det er en sikker måde at blive diskvalificeret på.

Rekruttering på sociale medier

Hvordan bruger I virksomhedens eller medarbejdernes netværk, når I rekrutterer nye kollegaer?
Ud over vores netværksarbejde på diverse karrieremesser er vi også meget aktive på LinkedIn, hvor vi holder kontakt til både studerende og ikke-studerende. Vi er også begyndt at bruge Facebook mere aktivt. Det er dog hovedsageligt for at give vores følgere et indblik i vores kultur og hvem vi er. Men vi benytter også Facebook til at fortælle om især vores Graduate program og hvornår vi rekrutterer til både det og ledige studenterjob.

Hurtigt overblik


Popularitet

Karrieremuligheder

Employer Brand
NNIT A/S
Om os
IT advisory, development and operations with a strong focus on life sciences, finance, the public sector and large enterprises with equally high demands on quality and security.
Placering
Østmarken 3A
2860 Søborg
Denmark (Søborg, Aarhus, Silkeborg), Switzerland, Germany, Czech Republic, the Philippines, China and the US.

Branche

IT & Tele

Vær med til at gøre verden mindre!

Nyeste tweets
Hhenter tweets...
Facebook feed
Henter facebook feed...

Blog

Læs mere om os i vores blog / karriereside:
www.nnit.com/career


Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:
www.nnit.com


Google Search

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.