Se virksomheder, artikler og job der er relevante for dig:
 

Mechanical Developer hos Oticon

gem til senere
del

Som civilingeniørstuderende ledte Emil Gram Spork efter en virksomhed at skrive speciale hos. Da flere af hans personlige kontakter omtalte Oticon i positive vendinger, lå virksomheden højt på Emils liste. Det endte med både et specialeprojekt, studiejob og efterfølgende en fuldtidsstilling hos virksomheden.

”Til et arrangement på DTU omkring specialer så jeg et specialeprojekt på Eriksholm Research Centre, som er en forskningsenhed for Oticon”, fortæller Emil Gram Spork. ”Det bød jeg ind på, men projektet blev ikke til noget på daværende tidspunkt”. Derfor spurgte Emil, om de kunne bruge ham til et andet projekt. Hans forespørgsel blev sendt videre til Oticon, som svarede, at der var potentiale for et samarbejde.

Studiejob og speciale under samme tag
Mens specialet var i gang, fortsatte Emil sit studiejob hos en anden virksomhed, hvor han havde været i tre år. Der gik dog ikke længe, før en studiekammerat prikkede ham på skulderen og fortalte, at de manglede en mand hos Oticon Medical. ”Det var helt perfekt, at jeg så kunne slå studiejob og speciale ind under samme tag. Det var helt forskellige opgaver, men det gav et godt indblik i virksomheden”.

Emil blev mere og mere glad for Oticon, så før han afleverede sit speciale i juni, gav han de forskellige projektledere en jobansøgning, hvilket fik ham til samtale tre måneder senere. Emil brænder for medico-verdenen, for som han siger: ”At lave noget der kan hjælpe andre mennesker, der reelt har et behov, er en stor motivation”.

Alsidighed i hverdagen
Det er en anden afdeling, Emil arbejder i nu, end de afdelinger han var tilknyttet under studietiden. Han arbejder som Mechanical Developer i Hearing Instruments Amplifiers and Connectivity. Her udvikler de hjælpemidler til folk med høreapparater. For eksempel fortæller Emil om en lille boks, der kobler TV og høreapparat sammen, og sender lyden direkte fra tv til den hørehæmmedes høreapparat. Lige nu er han dog tilknyttet et projekt, hvor de skal udvikle fremtidens høreapparater. ”Vi ser på, hvad brugerne synes, vi bør forbedre, og hvordan vi kan fremtidssikre apparatet til nye teknologier. Man bliver ikke bare placeret i en afdeling, hvor man laver det samme hver dag”.

Selvom det er få uger siden, Emil startede i jobbet, er han allerede med til at tage kontakt til eventuelle leverandører. ”Det er sjovt at kaste sig ud i, hvordan man kommunikerer med firmaer ude i verden. Jeg har også bygget prototyper på høreapparater, og det er fedt at sætte noget sammen, der pludselig ligner et høreapparat”.

En fornem balancegang
Som ny i Oticon har du en mentor, der viser dig rundt og sætter møder op med de kolleger, som kan sætte dig ind i de forskellige områder og produkter. ”Jeg har lyst til at vise, at jeg kan alt muligt, men der er meget, jeg skal have styr på først. Jeg har samtale hver anden uge med min overordnede, hvor vi snakker om, hvordan det går. Der er god opbakning og vejledning, samtidig med at man får en del ansvar. Det er en fornem balancegang”.

Som nyansat er der obligatoriske kurser, du skal på, der omhandler alt lige fra læren om kvalitetssystemer til audiologikurser, og der er dygtige kolleger, der gerne deler ud af deres viden. Rammerne for arbejdet kan Emil ikke sætte en finger på: ”Alt kan næsten lade sig gøre. Hvis du skal bruge et eller andet, kan du gå ned på værkstedet og spørge, om de kan lave det. Det skal sjældent sendes ud af huset til en leverandør”.

Der er et godt mix af unge og erfarne i virksomheden, og der er blandt andet en cykelklub, fodboldklub, kunstforening, mulighed for fitness og ikke mindst en fredagsbar. ”Der er rig mulighed for både at møde kolleger uden for arbejdet og for at dygtiggøre sig. Lige nu er mit mål bare at lære en masse, blive rigtig dygtig til mit job og på sigt forhåbentligt få nogle produkter på markedet, som jeg har været med til at udvikle” slutter Emil.
Hurtigt overblik


Popularitet

Karrieremuligheder

Employer Brand
Oticon A/S
Om os
People First is our commitment to empower people through insight and innovation. We develop, produce and market advanced hearing solutions.
Placering
Kongebakken 9
2765 Smørum
Smørum, Denmark

Branche

Elektronik & Maskin

Billetter på første parket til fremtidens verden.

Card image cap
Mechanical Developer hos Oticon
Som civilingeniørstuderende ledte Emil Gram Spork efter en virksomhed at skrive speciale hos.
Nyeste tweets
Hhenter tweets...
Facebook feed
Henter facebook feed...

Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:
www.job.oticon.com


Google Search

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.