Se virksomheder, artikler og job der er relevante for dig:
 

Management Consulting Analyst i Accenture

gem til senere
del

Interesse for teknologi er ikke et must, men en fordel, når du skal rådgive Accentures kunder om it-systemer og nye måder at arbejde på. Til gengæld er det et must at trives med udfordringer og højt tempo.

At være Consulting Analyst i Accenture handler om at bruge hovedet, og det er netop det, der tiltrak Sigrid Sømod, da hun skulle finde sig et job efter studiet.

”Jeg kan lide at få stillet opgaver, hvor jeg skal tænke og bruge hovedet. Det værste ville være at skulle lave standard-opgaver dagen lang. I Accenture skal jeg tænke over, hvordan jeg løser et problem, og det er fedt,” forklarer Sigrid.

Sigrid er ansat som Consulting Analyst i Accentures Management Consulting-afdeling, og er specialiseret inden for Financial Service industrien, hvilket især dækker over banker og forsikringsselskaber. Hun gik målrettet efter Accenture, da hun var ved at være færdig på CBS, for hun ville have udfordringer og dygtige kollegaer, og det vidste hun fra en kammerat, der arbejdede i Accenture, at hun ville få hos virksomheden.

Omstillingsparathed hjælper
Udfordringer har der også været mange af siden Sigrid i 2015 blev ansat. Med en uddannelse inden for informationsteknologi og forretning havde Sigrid et godt udgangspunkt, men størstedelen af sine opgaver har hun lært at løse på jobbet. Det kræver en vis portion af omstillingsparathed, for Accenture har mange forskellige projekter.

Siden sine introdage i Accenture, hvor hun sad sammen med andre mere erfarne analytikere og hjalp dem med deres projekter, har hun haft flere forskellige selvstændige opgaver.

Et af de første projekter var at støtte et Project Management Office eller PMO i at få tallene til at gå op. Her supporterede hun projektlederen ved blandt andet at gennemgå tallene for fejl, og hvorvidt timerne stemte. Hun blev også tidligt sat til at tjekke skatteestimater på Accentures udenlandske projekter. Heldigvis kan hun godt lide tal.

Derefter er det gået slag i slag med Change Management, Trend Analysis og Process Mapping. Eksempelvis kan en af Sigrids mange forskellige opgaver være at kortlægge workflows, så virksomheden kan se, hvor i en proces det kan betale sig at eksempelvis automatisere et trin. Hun har lavet såkaldte sanity checks, når en virksomhed vil have et objektivt og fagligt specialiseret blik på kravsspecifikationerne til et nyt system. Så kigger Sigrid alle dokumenter igennem og analyserer, hvorvidt specifikationerne er logiske, om der mangler noget, og hvorvidt de følger best practice på området.

Accenture håndterer som konsulentfirma især projekter med fokus på teknologi. Derfor er det en fordel for medarbej-derne at forstå og interessere sig for ny teknologi. De behøver dog ikke en it-uddannelse eller at være i stand til at programmere. Det vigtigste er, at man trives med udfordringer og et højt tempo i arbejdsdagen.

Du må gerne tænke selv
”Fokus er på nye teknologier og på nysgerrighed. Vi gør ikke bare, som vi altid har gjort. Vi vil drive fremtiden og ikke blive slæbt med af andre,” fortæller Sigrid, der bokser i sin fritid, og derfor ikke sådan lige bliver slæbt med af nogen.

Derfor er der også stor frihed til at tænke selv, når Sigrid står med en opgave. Hun får lov at arbejde autonomt, bare hun får tingene gjort. Der er guidelines, men, som hun siger, kan du også bare bruge din sunde fornuft.

Selvom hendes arbejdsplads på papiret er kæmpestor – Accenture har over 300.000 ansatte i 55 lande – så mister Sigrid ikke overblikket. Til gengæld synes hun, at det er fedt, at hun har mulighed for at kontakte kollegaer over hele verden og spørge dem om hjælp og input.

I Accenture Management Consulting er de cirka 15 medarbejdere i Danmark, der arbejder på Financial Services kunder. Det er en relativ lille gruppe i forhold til konsulenter som arbejder i andre industrigrupper. De fleste af dem sidder, ligesom Sigrid, ude hos kunderne de fleste dage, så de ser ofte kun hinanden om fredagen. Der får de til gengæld også talt godt med hinanden.
Hurtigt overblik


Popularitet

Karrieremuligheder

Employer Brand
Accenture
Om os
Accenture is a global management consulting, technology services and outsourcing company
Placering
Arne Jacobsens Allé 15
2300 København S
Copenhagen

Branche

Rådgivning & Konsulentservice

Flydende arbejdstider, skiftende arbejdsgivere og hastige deadlines - men også høje lønninger og stadige udfordringer.

Card image cap
Management Consulting Analyst i Accenture
Interesse for teknologi er ikke et must, men en fordel, når du skal rådgive Accentures kunder om it-systemer og nye måder at arbejde på. Til gengæld er det et must at trives med udfordringer og højt tempo.
Card image cap
Software Engineer Analyst i Accenture
Christian Rønn Jensen har som IT-konsulent i Accenture sin hverdag hos kunden. Det kræver selvstændighed, men giver også en stejl læringskurve og hurtig indsigt i forskellige virksomhedstyper.
Sidste nyt
Loading...
Nyeste tweets
Hhenter tweets...
Facebook feed
Henter facebook feed...

Blog

Læs mere om os i vores blog / karriereside:
http://newsroom.accenture.com/rss.xml


Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:
www.accenture.com/dk-en


Google Search

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.